Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen met goed Red Bull-nieuws richting de VS

Nog zes races zijn er te rijden dit seizoen in de Formule 1. Pakt Max Verstappen 'gewoon' zijn vierde wereldtitel op rij? Of zien we Lando Norris zijn opmars voltooien met zijn eerste titel? Verstappen heeft in ieder geval goed nieuws richting de eerstvolgende GP, die van de Verenigde Staten.

Verstappen race Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Met een opgeleefde Sergio Perez in Bakoe en Verstappen zelf die in Singapore naar P2 reed, lijkt Red Bull de problemen dit het team zo teisterden dit jaar enigszins onder controle te hebben. Perez was in de GP van Azerbeidzjan op weg naar een podiumplek, voor zijn zware crash met Carlos Sainz. En in Singapore moest Verstappen weliswaar Lando Norris voor zich dulden, maar hield hij diens McLaren-teamgenoot Oscar Piastri ver achter zich.

Sleutel tot het herstel lijkt de nieuwe vloer te zijn, die het team in Azerbeidzjan introduceerde. "Dat was wel beter, ja. Dat was voor ons al een prima stap. Ik denk dat we nu wel de goede kant opgaan, alleen duurt het natuurlijk nog even. Je kunt zoiets niet in één à twee weken even omdraaien. Maar ik denk dat het team op zich ook wel blij was met wat ze zagen in Bakoe", zegt Verstappen in gesprek met Motorsport.com.

Bij de volgende race in Austin, Amerika, komt Red Bull met nog meer updates. Of het uiteindelijk genoeg is om Norris van zich af te houden, dat moet nog blijken. Verstappen ziet in ieder geval dat het ergste achter de rug is. Vooral Monza (waar Verstappen niet verder kwam dan P6) was volgens hem het dieptepunt van alle ellende dit jaar. "Ik denk het wel, om eerlijk te zijn. Hopelijk kunnen we vanaf nu weer goede stappen zetten."

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull op de weg terug? Verstappen met goed Red Bull-nieuws richting de VS