Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2020

Verstappen mist bijna gehele tweede training, Vettel snelste in Hongarije

Sebastian Vettel heeft de tweede training voor de Grand Prix van Hongarije als snelste afgesloten. De Ferrari-coureur bleef op een natte baan Valtteri Bottas voor. Max Verstappen zagen we nagenoeg de gehele sessie niet in actie.

Op een kletsnatte Hungaroring verliep de tweede vrije training bijzonder rustig. In de openingsfase waren het alleen de Racing Points van Lance Stroll en Sergip Perez die zich op het asfalt meldden. Later in de sessie kregen ze gezelschap en werd er toch nog geknokt om de snelste tijden.

Dat de condities listig waren bewees Perez, die aan het stoeien was met zijn wagen. De Mexicaan beleefde wat kleine momentjes en ging eenmaal rechtdoor. Na een uur werd het drukker op de baan en wist Sebastian Vettel naar de snelste tijd te gaan, voor Valtteri Bottas. Alle coureurs reden op dat moment hun snelste tijden nog op de full wets.

Max Verstappen verschanste zich lange tijd in de pitbox en kwam pas in het laatste kwartier in actie, op de intermedaties. Na een installatieronde zocht hij echter direct de pits op. Zijn voorbeeld werd door veel coureurs gevolgd, waardoor er met nog tien minuten te gaan slechts twaalf van de twintig coureurs een tijd achter hun naam hadden staan.

In de laatste minuten van de training, toen Lewis Hamilton reeds was uitgestapt, ging Verstappen nog eenmaal de baan op. Ditmaal op een set van de volledige regenbanden. Het bracht de Nederlander de zevende tijd. Snelste man was Vettel, voor Bottas, een opsteker voor de geplaagde Ferrari-coureur.

Uitslag Tweede vrije training - Hongarije

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training