Ruud Dimmers

Als Formule 1 je passie is....

Formule 1 staat al bijna 25 jaar centraal in het leven van Ruud. Als jong jochie van een jaar op 10 besmet geraakt met de autosport en opgegroeid met coureurs als Jos Verstappen en Michael Schumacher. Een wandelende encyclopedie op het gebied van Formule 1. De jaren 90 en de 00's gelden voor hem als de hoogtijdagen van de F1. 

Kan genieten van jonge talenten die de Formule 1 veroveren en anders durven zijn dan de anderen, zoals Verstappen en Vettel.  Zijn interesse stopt niet bij F1, zo volgt hij onder andere MotoGP, Dakar en Indycar. Vanuit de Amerikaanse raceklasse is Alex Zanardi zijn persoonlijke held. De pure klasse waarmee hij zijn titels won, de kracht waarmee hij zijn leven oppakte na zijn verschrikkelijke crash: Een voorbeeld voor iedereen.

Idolen in de Formule 1 zijn Ayrton Senna en Michael Schumacher. Twee iconen uit de sport en o zo verschillend. De passievolle Braziliaan die reed met zijn hart en de perfectionistische Duitser. 

Grondlegger van Racingnews365 in 2015 en inmiddels is de site uitgegroeid tot een van de grootste F1-sites van Nederland met een miljoenenpubliek. Gelooft in de kracht van sport en de verbroedering via sport. 

Nieuws van Ruud Dimmers

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen