Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen reageert op aanstaand afscheid Olav Mol en Jack Plooij

Max Verstappen blijft nuchter onder het aangekondigde vertrek van Olav Mol en Jack Plooij. De Nederlander reageerde deze donderdag op het nieuws.

Olav mol verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images
Vanaf volgend jaar zal Olav Mol niet meer het vaste Formule 1-commentaar leveren in Nederland. Nieuwe zender Viaplay gaat niet met de commentator in zee, zo onthulde het woensdag in een interview met RacingNews365. Zijn collega Jack Plooij lijkt daarom volgend seizoen ook niet meer van de partij te zijn, zo liet hij donderdag in een reactie weten.

In gesprek met onder meer RacingNews365 reageerde Max Verstappen op donderdag op het nieuws. De Nederlander blijft er nuchter onder. Het zij zo, oordeelt hij. "Het is de beslissing van de nieuwe organisatie, dus als zij een andere route in willen slaan dan is dat zo", aldus de Red Bull-coureur.

Goede relatie tussen Olav, Jack en Max

Verstappen erkent wel dat hij heel goed door een deur kan met de twee Ziggo-mannen, die volgend jaar dus niet meer terug lijken te keren in de Formule 1-paddock. "Van mijn kant had ik altijd een goede relatie met hen. We zullen elkaar vast wel tegenkomen in Nederland of waar dan ook", aldus Max.

De Limburger geeft tot slot een levensles die geschikt is voor een tegeltje. "Zo gaat het leven nou eenmaal. Op een gegeven moment houden bepaalde dingen op en focus je op andere dingen", aldus Verstappen.

Ook interessant:

Dit moet je weten over de Grand Prix van Saoedi-Arabië

Dit jaar gaan we voor het eerst rijden in Saoedi-Arabië op het gloednieuwe Jeddah Corniche Circuit. In de onderstaande video vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe Formule 1-circuit.

Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2021 RN365 Nieuwsdossier

48 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"