Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen sluit toekomstige Aston Martin-overstap niet uit

Nu Adrian Newey definitief richting Aston Martin trekt beginnen ook steeds meer geruchten naar boven te komen dat Max Verstappen interesse zou hebben om naar het in Silverstone gevestigde team over te stappen. De Nederlander zelf houdt die optie in ieder geval open.

Verstappen Thursday Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

"De deur staat voor altijd open Max Verstappen", aldus de teambaas van Aston Martin, Mike Krack. De Britse renstal steekt haar ambities al jaren niet onder stoelen of banken, maar heeft die de laatste tijd flink kracht bijgezet door verschillende grote namen in de autosport aan te trekken. Maar die van Adrian Newey steekt daar natuurlijk met kop en schouders boven uit. De legendarische ontwerper zal per maart 2025 beginnen bij Aston Martin.

En dus rijst de vraag, is een overstap van Max Verstappen ook realistisch? Gezien de huidige vormcrisis van Red Bull en de eerdere geruchten dat Verstappen een overstap naar Mercedes wel zou zien zitten, komt Aston Martin ook automatisch naar boven.

Want ook Verstappen wordt geconfronteerd met de woorden van de teambaas van Aston Martin. In gesprek met onder andere RacingNews365 krijgt Verstappen de vraag of hij een overstap naar Aston Martin zou overwegen: "Zoals ik wel eens eerder heb gezegd, heb ik op dit moment andere zaken om me druk over te maken, waar mijn aandacht naar toe gaat en waar ik aan moet werken. Dus misschien is het iets om in de toekomst over na te denken." Verstappen sluit het dus niet bij voorbaat uit.

Wat denk jij? Is Aston Martin een serieuze optie voor Max Verstappen? Laat het weten in de poll hieronder!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull