Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen verbaasd over Chelsea-plannen Hamilton: "Ik zou Ajax ook nooit kopen!"

Max Verstappen begrijpt niet helemaal waarom Lewis Hamilton een aandeel zou kopen in voetbalteam Chelsea, terwijl hij zelf groot fan is van Arsenal. Zelf denkt de PSV-fan er niet aan om ooit maar (een belang in) Ajax te kopen.

Verstappen Hamilton Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Voorafgaand aan het Grand Prix-weekend op Imola kwam naar buiten dat Lewis Hamilton samen met Serena Williams en een aantal andere investeerders mede-eigenaar wil worden van het voetbalteam Chelsea. De zevenvoudig wereldkampioen heeft naar verluidt zo'n 12 miljoen euro ingelegd. Max Verstappen begrijpt de actie van zijn conculega niet helemaal.

"Ik dacht dat hij een fan was van Arsenal", lacht hij tegenover PA News Agency. "Als je als Arsenal-fan achter (eigenaarschap van) Chelsea aan gaat, dan is dat best wel interessant." De Nederlander denkt er zelf niet aan om eenzelfde actie te doen. "Ik ben een PSV fan en ik zou Ajax nooit kopen!"

Hamilton kan maar klein percentage kopen

Hamilton koopt overigens niet het gehele eigenaarschap van Chelsea, dat honderden miljoenen waard moet zijn. In plaats daarvan koopt hij zichzelf in voor een klein percentage, iets wat Verstappen sowieso niet ziet zitten.

"Als ik een voetbalclub zou kopen, dan wil ik in ieder geval de volledige eigenaar zijn. Zo kan ik zelf de keuzes maken en niet alleen maar een klein percentage in handen hebben."

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull moeten vanaf nu all-in gaan

In de nieuwste RacingNews365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk uitgebreid vooruit op de Grand Prix van Emilia-Romagna.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"