Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Verstappen verpletterde de Britse media: "Dat was echt ongelooflijk!"

Dat Max Verstappen wereldkampioen Formule 1 is, zagen ze in Groot-Brittannië ergens wel aankomen. Men was al onder de indruk van de jonge Nederlander toen hij pas net voet zette in de koningsklasse van de autosport.

Verstappen Hamilton Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool
Max Verstappen werd al op 16-jarige leeftijd naar de Formule 1 gehaald, waar hij op zijn zeventiende zijn debuut maakte. Al vanaf dag een was de Red Bull-coureur een karakter op zich, zo merkten ook de Britse F1-prominenten.

In de F1 Nation Podcast blikken Damon Hill en Natalie Pinkham, beiden werkzaam voor het Britse Sky Sports, terug op de verschijning van de jonge Verstappen. "Het draait allemaal om zijn volwassenheid. Weet je nog, toen we hem interviewden toen hij net een Formule 1-stoeltje had? Hij was toen 17", herinnert oud-coureur Hill zich.

"Ik kon niet geloven dat we met iemand spraken die pas zeventien was. Het was een zeventienjarige die werkelijk op alles een antwoord had. Hij had er bovendien ook zo veel vertrouwen in dat zijn uitgangspunt ook de juiste was. Hij had de antwoorden én het vertrouwen in zichzelf. Ongelooflijk!"

Verstappen bewees zich in Zandvoort nogmaals

Afgelopen seizoen, toen Max Verstappen voor het oog van tienduizenden Nederlandse Formule 1-fans de Grand Prix van Nederland op zijn naam wist te schrijven, bewees hij volgens Pinkham maar weer eens hoe sterk hij in zijn schoenen staat.

"Hij heeft stalen zenuwen en dat is echt indrukwekkend. Hij gaat overal geweldig mee om. Zeker als je bedenkt dat hij nog steeds pas 24 jaar oud is."

"We zagen dat in Zandvoort. Hij gedraagt zich veel ouder dan hij is. De druk op zijn schouders, daar ging hij op geweldige wijze mee om", aldus de Britten.
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

20 reacties

Viaplay
x
Interview De twee geheime wapens die McLaren volgend seizoen in wil gaan zetten