Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen: "We halen nu het maximale uit dit F1-seizoen"

Max Verstappen kan naar eigen zeggen niet ontevreden zijn over de manier waarop zijn huidige Formule 1-seizoen verloopt. De Red Bull-coureur wil geen verwachting voor de rest van 2019 uitspreken, maar benadert wel elke Grand Prix is een kans om te winnen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"Het gaat best goed. We hebben het maximale eruit gehaald tot nu toe, dus we morgen niet echt klagen", zo laat Max Verstappen optekenen in een interview op de website van zijn renstal. "Natuurlijk willen we altijd winnen en bevinden we ons nog niet in die positie, maar we blijven pushen."

De Nederlander van Red Bull finishte tot dit jaar al twee keer op het podium, achter de Mercedessen van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas. Zijn renstal weet het vooraf als favoriet getipte Ferrari regelmatig te snel af te zijn.

Verstappen: "Het team staat derde in het kampioenschap, daarmee halen we het maximale uit ons kunnen. Dat is sowieso positief, want vaak gaat er wel iets mis. Het is nooit gemakkelijk om alles goed te doen, dus ik denk dat we goed bezig zijn."

Of er veel zal veranderen na de eerste zes van de 21 Formule 1-races dit jaar, kan de Limburger lastig zeggen: "De rest van het seizoen is moeilijk in te schatten. We weten wat we moeten verbeteren, maar dat kan van circuit tot circuit veranderen. Op sommige plekken zijn we wat competitiever dan andere. We weten dat het beter kan, maar dat hangt ook van het circuit af."

"Ik heb geleerd af te wachten en niet veel doelen te stellen. Gewoon hard werken en elk weekend benaderen als een kans om te winnen - dan merken we aan het eind van het seizoen wel verder", besluit Verstappen.

RN365 Nieuwsdossier Het laatste Max Verstappen nieuws

4 reacties