Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Verstappen wil verbetering zien bij Red Bull: "Hoop dat dit een wake-up call is"

Max Verstappen was opgelucht dat hij in Singapore op het podium stond, maar was allerminst tevreden met het vormpeil van Red Bull. De boodschap is dan ook duidelijk: het moet beter.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Derde plaatsen, het is niet iets waar Max Verstappen snel tevreden mee is. Zeker niet in Singapore, waar de Red Bull-coureur kwam voor de zege. Zaterdag na de kwalificatie was al duidelijk dat zijn bolide daar niet toe in staat was, tot teleurstelling van de coureur.

De podiumplaats op zondag voelde als een kleine troostprijs, maar Verstappen kon er niet van genieten. "Het was gewoon niet goed genoeg. We kwamen naar hier om te winnen en dat is zeker niet gelukt", blikt hij terug ten overstaan van RacingNews365.

"De kwalificatie was slechter dan de race, maar ik hoop dat dit een wake-up call is. Na Oostenrijk hadden we opeens weer een slecht weekend qua performance. Dit terwijl we verwacht hadden dat we hier sterk zouden zijn."

Veel tijd om de problemen op te lossen heeft Red Bull niet, want zondag staat de Grand Prix van Rusland voor de deur. "We hebben een paar ideeën waarom het hier niet lukte en dat gaan we nu analyseren. Het is afwachten of we in Rusland al beter kunnen presteren, dat is sowieso geen geweldig circuit voor ons."

"Daar moet de auto dan in de bochten wel goed presteren, in Singapore was dat in veel bochten niet het geval. We hebben huiswerk te doen om te kijken wat er beter kan."

Fotoalbum

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na GP van Singapore

Wie Sebastian Vettel op voorhand als winnaar van de GP van Singapore had aangewezen, had heel rijk kunnen worden. De Duitse Ferrari-coureur was echter niet de enige die wist te imponeren op het Marina Bay Street Circuit.

Bekijk het album

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

13 reacties

    Breaking FIA bevestigt nieuwe F1-regels, Mercedes verliest DAS-systeem