Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen zeer optimistisch ondanks mislopen pole: "Daar verloor ik veel tijd"

Max Verstappen eindigde op de tweede plaats in de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten. De Nederlander werd genekt door een crash van George Russell en baalt wel een beetje. Toch ziet hij genoeg kansen.

Verstappen qualifying Austin
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Max Verstappen kwam erg sterk voor de dag in de kwalificatie voor de Grand Prix van de Verenigde Staten, maar greep uiteindelijk naast poleposition. De Nederlander stond na zijn eerste run in Q3 op de tweede plaats achter Lando Norris en kon door een crash van George Russell niet meer verbeteren. Verstappen baalt een beetje, maar ziet genoeg kansen voor de race.

"Ik verloor in mijn eerste run veel tijd in bocht 19", stelt Verstappen. "Dat is jammer. We wisten dat we nog een run kregen, maar helaas kon ik mijn ronde niet afmaken. Anders hadden we een goede kans op poleposition gehad. Zo gaat het soms. Desondanks staan we op de eerste rij en was het potentieel aanwezig."

De RB20 voelde namelijk goed aan, vervolgt Verstappen. "Het leek erop dat we competitief waren. We hebben wat kleine veranderingen aan de auto doorgevoerd en dat voelde weer goed aan. Ik hoop dat het ook positief is voor de race."

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Verstappen zeer optimistisch ondanks mislopen pole: "Daar verloor ik veel tijd"