Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Verstappen zet Ferrari op scherp: "Er zit nog genoeg in het vat bij Red Bull"

Max Verstappen staat vol vertrouwen in de ontwikkelingsstrijd tussen Red Bull en Ferrari. Hij weet dat er nog voldoende aan zit te komen.

Max Verstappen happy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RedBullContentPool

De afgelopen twee weken ging het herhaaldelijk over de ontwikkelingsbudgetten van zowel Ferrari als Red Bull. Ferrari-teambaas Mattia Binotto zag dat het ontwikkeltempo bij Red Bull dermate hoog lag, dat het budget er wel bijna doorheen móést zijn.

Red Bull sprak dat bij monde van teamadviseur Helmut Marko tegen: "En bovendien zullen de crashes van Carlos Sainz ook aardig op Ferrari's budget drukken", voegde hij daar subtiel aan toe. Ook Max Verstappen geeft aan dat de bron van Red Bull nog niet is uitgeput.

"Er zit nog genoeg in het vat!", zo roept hij in gesprek met F1. De dingen kunnen dus nog beter, maar móéten ook beter, weet de Nederlander.

Betrouwbaarheid blijft een punt van zorg

"Er zijn altijd zaken die beter kunnen en op dit moment is de betrouwbaarheid daar het duidelijkste voorbeeld van. Dat moeten we eerst zien aan te pakken."

In die ontwikkelingsoorlog probeert zowel Red Bull als Ferrari dit weekend een belangrijke slag te slaan met een fors updatepakket. Wat dat met de verwachtingen van Verstappen doet? "Ik verwacht dat we het hier goed zullen doen."

"Maar natuurlijk moeten we afwachten om te zien wat de anderen meebrengen. Ik ben daar echter behoorlijk relaxed onder. Het seizoen duurt nog lang en het is mij duidelijk dat de ontwikkeling van de auto uiteindelijk de doorslag gaat geven. We zetten stap voor stap, elke race weer."

Ook interessant:

Ferrari én Red Bull pakken in Spanje allebei uit met updates. Het maakt dat we het beste van Red Bull en Max Verstappen nog niet hebben gezien, maar dat kan evengoed voor Ferrari en Charles Leclerc gelden. Wat zegt het podcast-panel?

Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

3 reacties

Meest gelezen

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"