Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sebastian Vettel

Vettel heeft al paar ideeën voor nieuwe bijnaam auto

Traditiegetrouw geeft Sebastian Vettel de Formule 1-auto waarin hij rijdt een bijnaam. Dat begon in 2008 toen hij zijn Torro Rosso liefkozend Julia noemde. Daar kwamen bij Red Bull later namen als Kate's Dirty Sister en Kinky Kylie bij. Zijn nieuwe Aston Martin heeft alleen geen bijnaam, maar dat is volgens Seb een kwestie van tijd.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Het verzinnen van een naam gaat meestal in overleg met zijn team en onder het genot van lekker eten en een goed glas bier. Omdat dit in de huidige coronatijd wat moeilijker gaat, is het er nog niet van gekomen. Maar Sebastian Vettel is ervan overtuigd dat hij nog wel met een leuke naam op de proppen kan komen.

"Natuurlijk wil ik de traditie voortzetten", zegt de 33-jarige coureur in gesprek met het Duitse RTL. "Ik ben er zeker van dat er nog tijd is om het daar met de jongens over te hebben. Voor hen is het de eerste keer, dat is spannend. Ik heb ook al een paar ideeën."

De verwachting is dat de Aston Martin waar de viervoudig wereldkampioen dit seizoen mee rondrijdt, een naam krijgt die afkomstig is uit een zekere spionnenfilmreeks, weet ook Vettel. "Natuurlijk denk je dan meteen aan James Bond en die films." Wie weet rijdt de Duitser dus volgende week wel rond in Miss Moneypenny, Honey Rider of Pussy Galore.

Max Verstappen en Red Bull oogden ijzersterk, terwijl Mercedes het verrassend lastig had tijdens de testdagen. Wat betekent dit voor de titelkansen van Verstappen?

RN365 Nieuwsdossier Wintertest 2021

Alles wat je moet weten en wil zien van de Formule 1-wintertestdagen 2021 in Bahrein.

9 reacties

x
Mercedes-kopstuk blijft verbaasd: "Dit heb ik in dertig jaar nog nooit meegemaakt"