Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel: "Ik zet mijn geld op Verstappen"

Wie wint er toch de wereldtitel bij de coureurs in 2024? Max Verstappen staat er nog steeds goed voor, maar Lando Norris wil hem maar wat graag van zijn troon stoten. Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel deelt zijn favoriet voor de titel.

Lando Norris Max Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De een weet hoe hij een wereldtitel moet binnenslepen, terwijl de ander daar nog geen ervaring mee heeft. De titelstrijd in de Formule 1 in 2024 gaat tussen Max Verstappen en Lando Norris. Het verschil tussen de twee, met nog zes Grands Prix en drie sprintraces te gaan, is 52 punten. Daarbij heeft Norris duidelijk meer momentum. Hoe kijkt de wereldkampioen van 2010, 2011, 2012 en 2013, Sebastian Vettel, tegen het titelgevecht aan?

"Als fan hoop ik tegenwoordig dat het tot het einde doorgaat. Het is geweldig om ernaar te kijken, des te dichter het bij elkaar zit. Het is moeilijk te zeggen, maar ik denk dat Max de favoriet is. En als ik vandaag op één van de twee zou moeten wedden, zou ik op Max wedden", zo vertelt Vettel op het Blue Earth Summit in Londen.

Bovendien zet de viervoudig wereldkampioen zich in voor een duurzamere wereld en in de F1. De Duitser vindt dat de koningsklasse van de autosport de zorgen over het milieu serieus neemt. "Ik heb het gevoel dat ze het duidelijk serieus nemen. Ik geloof ook dat er meer kan worden gedaan, want ik weet wat een machtige machine de Formule 1 is en hoeveel geld erin omgaat. Tegelijkertijd weet ik door de afgelopen jaren ook in hoeverre je mensen kunt inspireren of hoeveel bereik je hebt. Dat vind ik heel krachtig.”

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Eerste vrije training GP Verenigde Staten 2024