© F1.com

Nieuwsoverzicht

Vettel na crash met Stroll: 'Hij zat niet op te letten'

01 okt. 2017 13:45 Rik Alkema 0 reacties
Sebastian Vettel kende van iedereen waarschijnlijk de minst saaie race in Maleisië. De Duitser startte als laatste, klom snel op naar de vierde plaats en verloor vervolgens het gevecht van Daniel Ricciardo om het podium. Als klap op de vuurpijl moest hij op de bolide van Pascal Wehrlein terug naar de pitsstraat, omdat hij in de uitloopronde crashte met Lance Stroll.

Sebastian Vettel geeft Lance Stroll de schuld van crash

Het incident tussen Vettel en Stroll was de enige crash tijdens de GP van Maleisië. De crash gebeurde echter niet tijdens de race, maar na de race. De twee raakte elkaar, waarna de achterband van Vettel dubbelgevouwen op zijn wagen lag.

Volgens Vettel kon hij er niet veel aan doen en zat Stroll niet op te letten. "Ik weet niet precies wat er gebeurde", zei Vettel tegenover het Duitse RTL na afloop van de race.

"Ik reed rustig terug naar de pitsstraat en blijkbaar keek hij niet in zijn spiegels", sprak Vettel verwijtend richting Stroll.

Over zijn wedstrijd was Vettel wel tevreden, ondanks het feit dat hij het podium net misliep.

"De race verliep perfect, ik had een goede inhaalrace. Op het laatst kreeg ik echter last van de remmen, dus moest ik het wat rustiger aan doen", verklaart Vettel.

"Vooraan zat de wedstrijd wel in het slot, dus toen besloot ik niet meer aan te vallen. De vierde plek is prima, al had ik het liefst gewonnen natuurlijk", besluit Vettel.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen