Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Viaplay komt met nieuw F1-programma én nieuw gezicht in de studio

Goed nieuws voor de Nederlandse Formule 1-liefhebbers: Viaplay breidt haar F1-programmering nog verder uit. Het programma 'In de slipstream' zal iedere maandag na een Grand Prix te zien zijn.

Het aanbod autosport op Viaplay is al gigantisch te noemen met onder meer F1, F2 en F3 en recent zijn de DTM en de Ferrari Challenge daar aan toegevoegd.

Speciaal voor de F1-fans volgt er een uitbreiding van het F1-weekend. Iedere maandag na een Grand Prix wordt in het nieuwe programma genaamd 'In de slipstream' teruggeblikt op het raceweekend. Het nieuwe programma vormt de ultieme aanvulling op het GP-weekend. Alle thema's uit de F1 komen aan bod, voorzien van een scherpe mening en een eigenzinnige blik.

Host van het programma is een voor de F1-kijkers nieuw gezicht. Anne-Greet Haars zal de presentatie van het programma op zich nemen, waarbij ze altijd gezelschap krijgt van F1-expert Kees van de Grint. Het duo wordt bij iedere uitzending aangevuld met experts en coureurs in een wisselende samenstelling. Zo zullen onder meer Rudy van Buren, Ernest Knoors of Allard Kalff met regelmaat aansluiten.

In de slipstream is iedere maandag na een Grand Prix vanaf 18:00 uur te bekijken op Viaplay.

Volop autosport dit weekend bij Viaplay

Het zijn drukke tijden voor de F1-fans, want met de Grand Prix op het iconische circuit van Imola staat de eerste race van de triple header voor de deur. Er valt echter nog volop meer te genieten dit weekend in Italië, waar ook de F2, F3 én de Porsche Supercup op het programma staat.

Vrijdag zien we de F1-coureurs in actie voor hun eerste en tweede vrije training, maar tussendoor is het tijd voor de kwalificaties voor de Formule 2 en Formule 3. De vrijdag wordt afgesloten met het programma Shakedown, waarin vooruitgeblikt wordt op alles dat er te gebeuren staat tijdens het F1-weekend in Imola. Shakedown heeft een nieuw tijdstip, waarbij het tijdens Europese GP-weekenden direct na de tweede vrije training uitgezonden wordt. In het GP-weekend van Imola betekent dit dat vrijdag om 18:00 uur host Amber Brantsen en experts Giedo van der Garde en Christijan Albers vooruitblikken op het weekend.

Zaterdag is het racedag in de Formule 2 en Formule 3. In beide klassen staan de sprintraces op het programma. Om 10:00 uur is het tijd voor de jonkies uit de F3 en om 14:15 uur starten de coureurs uit de F2 hun sprintrace. Vanzelfsprekend zendt Viaplay de derde vrije training en de kwalificatie voor de Formule 1 ook live uit.

Zondag wordt er de hele dag gestreden op het asfalt en kan je als autoliefhebber maar liefst vier races kijken op Viaplay. Om 08:30 uur is het tijd voor de hoofdrace in de Formule 3, gevolgd door de hoofdrace in de Formule 2 om 10:15 uur. Wie van close racing houdt moet zeker afstemmen op de Porsche Super Cup die net voor de klok van 12:00 uur van start zal gaan.

Als toetje volgt vanaf 14:00 uur de voorbeschouwing op de Grand Prix van Emilia-Romagna, met start om 15:00 uur. Anderhalf uur later weten we of het wederom een zege is geworden voor Max Verstappen of Checo Perez óf dat een van de rivalen een konijn uit de hoge hoed wist te toveren.

Maandag wordt het F1-weekend afgesloten met het nieuwe programma 'In de slipstream' dat vanaf 18:00 uur te zien is op Viaplay.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Emilia-Romagna 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco