Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Viaplay

Viaplay presenteert nieuwe Formule 1-gezichten

Viaplay zal vanaf de Grand Prix van Qatar met een aantal 'nieuwe' gezichten komen voor de Formule 1-uitzendingen. Presentatrice Amber Brantsen gaat na de race in Qatar met zwangerschapsverlof en wordt vervangen door Koen Weijland. Ook Anne-Greet Haars voegt zich bij het weekendteam.

De slotfase van het Formule 1-seizoen zal er bij Viaplay iets anders uit komen te zien. Presentatrice Amber Brantsen, het vaste gezicht van de F1-uitzendingen zal na de Grand Prix van Qatar met zwangerschapsverlof gaan en het stokje overdragen aan collega Koen Weijland. Het team wordt in de vijf daaropvolgende races aangesterkt met Anne-Greet Haars, die op de maandagen het programma 'In de Slipstream' presenteert.

Weijland neemt het presenteren van de Formule 1-weekenden op zich in de slotfase van het seizoen van 2023, terwijl Haars de resterende Sprint Shoot-outs zal gaan presenteren in Qatar, Amerika en Brazilië. Naast 'In de Slipstream' kennen de Viaplay-kijkers haar al van de Hoofdklasse Hockey-uitzendingen, terwijl Weijland het gezicht is van de Premier League en de Bundesliga.

			© Frits van Eldik
	© Frits van Eldik

Marco Zwaneveld, Head of Sports van Viaplay: “We hebben vanaf de start van Viaplay in Nederland nieuw en jong talent de kans gegeven om zich zowel voor, als achter de camera te ontwikkelen. Dat we binnen onze eigen groep vervanging hebben gevonden voor Amber Brantsen is echt iets om trots op te zijn. Zowel Koen Weijland als Anne-Greet Haars hebben zich vol gas ontwikkeld en staan inmiddels te popelen om de Formule 1-studio in te lopen en de kijkers te trakteren op prachtige race-weekenden.

De Formule 1 kijk je vanuit Nederland rechtstreeks via Viaplay!

49 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen