Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Australië 2022

Viaplay schotelt jou een uitgebreid Formule 1-weekend voor

Na twee Formule 1 Grands Prix in 2022 weten we één ding zeker: 2022 belooft een razend spannend seizoen te worden. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Max Verstappen en Charles Leclerc, maar zeker ook voor Viaplay. De streamingsdienst zorgt ervoor dat jij niks van de actie in Australië hoeft te missen.

Verstappen Leclerc Jeddah
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Viaplay schotelt je komend weekend natuurlijk weer alle sessies van de Formule 1 Grand Prix van Australië live voor. Dat begint al op de vroege vrijdagmorgen als om 05:00 uur de eerste vrije training van start gaat. Ook de overige twee vrije trainingen volg je volledig live, waarbij de uitzending steeds vijf minuten voor aanvang van de sessie begint.

Naast de twee vrije trainingen zendt Viaplay op vrijdag ook het programma 'Shakedown' uit. Hierin wordt uitgebreid stilgestaan bij de gebeurtenissen op vrijdag met niemand minder dan Christijan Albers en Tom Coronel als vaste analisten. John van Lottum schuift aan namens zijn bedrijf Deux Agency, een bedrijf dat evenementen organiseert rond F1 Grands Prix.

Op zaterdag maakt Coronel in de studio plaats voor Giedo van der Garde als de voormalig Formule 1-coureur samen met Albers de kwalificatie analyseert. Die studio-uitzending start een halfuur voor aanvang van de kwalificatie, namelijk om 07:30 uur. Uiteraard worden alle studio-uitzendingen gepresenteerd door Amber Brantsen.

Een dag later meldt hetzelfde drietal zich opnieuw in de Viaplay-studio om een uur lang vooruit te blikken op de race. Die race start om 07:00 uur, de uitzending al om 06:00 uur. Is dat je allemaal wat te vroeg, dan kijk je zowel op zaterdag als op zondag om respectievelijk 10:00 uur en 10:30 uur naar uitgebreide samenvattingen. Vanzelfsprekend kan je de sessie ook volledig op een moment kijken dat jou uitkomt.

Als het raceweekend is afgelopen, is Viaplay er zeker nog niet klaar mee! Op maandag kijk je om 15:00 uur naar 'Track Talk'. Ook dit programma wordt gepresenteerd door Amber Brantsen en als deskundigen in hun analyserende rollen sluiten bandenspecialist Kees van de Grint en F1-journalist Lennart Bloemhof aan.

Kijk dit weekend live de GP van Australië

Uitgebreid team en uitgebreide kijkmogelijkheden

Natuurlijk doen de mensen in de studio het niet alleen, want ook op locatie lopen genoeg mensen rond om je een uniek inkijkje in de Formule 1 te verschaffen. Wat te denken van Mika Hakkinen en David Coulthard? Pitreporter Stephane Kox zorgt ervoor dat de reacties van de coureurs netjes bij jou in de huiskamer terechtkomen.

En als je nog een tablet of smartphone hebt liggen, gebruik die dan vooral voor een nog uitgebreidere Formule 1-beleving. Want naast de gebruikelijke live feed van de sessies kijk jij zelf wat je wilt. Zijn dat de live onboardbeelden van Max Verstappen? Of van Valtteri Bottas wellicht? Jij bent de regisseur!

Viaplay kan je kijken op alle type devices. Via de Viaplay app stream je de F1 en andere programma’s op je TV, computer, mobiel of tablet.

Kijk dit weekend live de GP van Australië

Formule 1 GP Australië 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Kostenpost Perez vergezelt Stroll en Sargeant op teleurstellend F1-lijstje