Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Robert Kubica

Video klassieker: De snoeiharde crash van Kubica tijdens GP Canada

Robert Kubica heeft gedurende zijn autosportcarrière enkele harde klappers overleefd. De crash tijdens de Grand Prix van Canada in 2007 staat menigeen op het netvlies gegrift.

Het wrak van de auto van Robert Kubica geeft tijdens de Grand Prix van Canada van 2007 de verwoestende impact van zijn crash goed weer. De voeten van de BMW Sauber-coureur bungelen uit de monocoque. Het is wachten op een teken van leven van de Pool, maar wonder boven wonder komt Kubica er redelijk ongeschonden vanaf.

Kubica zit slechts één race uit, wat een latere viervoudig wereldkampioen de kans geeft zijn Formule 1-debuut te maken. Zijn naam: Sebastian Vettel. Bekijk de venijnige crash hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Interview Sarcastische Wolff juicht nieuw F1-'worstel'idee toe: "Zien we meteen hoe stom het is"