Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
MotoGP

Video: Petrucci en Quartararo ongedeerd na zware startcrash tijdens MotoGP-race Australië

Danilo Petrucci kwam in de eerste ronde van de MotoGP-race in Australië hard ten val. De boomlange Italiaan verloor de controle over zijn machine en vloog door de lucht waarbij hij ook Yamaha-rijder Fabio Quartararo van de motor reed. Beide coureurs kwamen er gelukkig zonder grote fysieke problemen vanaf.

Petrucci australie 2019 race
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

Quartararo maakte een dramatische start mee in Australië en schoot daarna ook nog eens rechtdoor tijdens de tweede bocht. Achter hem verloor Petrucci echter de controle over zijn machine en werd hij met een 'highsider' de lucht in geschoten. Gedurende zijn 'vlucht' raakte de Italiaan ook Quartaro vanachter waardoor ook de Fransman ten val kwam.

Gelukkig kwamen beide coureurs er zonder grote fysieke problemen vanaf en konden ze na afloop van de race hun verhaal doen tegenover het officiële MotoGP-kanaal.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes