Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Petrucci en Quartararo ongedeerd na zware startcrash tijdens MotoGP-race Australië

Danilo Petrucci kwam in de eerste ronde van de MotoGP-race in Australië hard ten val. De boomlange Italiaan verloor de controle over zijn machine en vloog door de lucht waarbij hij ook Yamaha-rijder Fabio Quartararo van de motor reed. Beide coureurs kwamen er gelukkig zonder grote fysieke problemen vanaf.

Quartararo maakte een dramatische start mee in Australië en schoot daarna ook nog eens rechtdoor tijdens de tweede bocht. Achter hem verloor Petrucci echter de controle over zijn machine en werd hij met een 'highsider' de lucht in geschoten. Gedurende zijn 'vlucht' raakte de Italiaan ook Quartaro vanachter waardoor ook de Fransman ten val kwam. Gelukkig kwamen beide coureurs er zonder grote fysieke problemen vanaf en konden ze na afloop van de race hun verhaal doen tegenover het officiële MotoGP-kanaal.

Thankfully @Petrux9 and @FabioQ20 escaped their scary turn 2 crash unscathed! 🙌 Hear what they had to say after the race 🎙️ #AustralianGP 🇦🇺 pic.twitter.com/ySJtTmk82z — MotoGP™ 🇦🇺 (@MotoGP) October 28, 2019

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen