Video: Vettel flipt na gevecht met Verstappen tijdens GP Mexico

25 okt. 2017 11:30 Ruud Dimmers 0 reacties
De Grand Prix van Mexico staat dit weekend op de Formule 1 kalender. Vorig jaar kende de race een spraakmakend slot. De laatste vijf ronden kwamen Vettel, Verstappen en Ricciardo elkaar tegen. Het leverde vuurwerk op.

Max Verstappen krijgt Vettel over de rooie

Sebastian Vettel was op nieuwere banden aanzienlijk sneller dan Max Verstappen tijdens de slotfase van de GP van Mexico. De Nederlander verremde zichzelf in bocht 1 en dook door het gras, maar behield zijn positie. Ondanks het advies van het team om de plaats terug te geven reed Verstappen door en bleef Vettel voor.

De Nederlander speelde een spelletje met Vettel door hem op te houden zodat teamgenoot Ricciardo een aanval kon wagen bij de Ferrari. Vettel week van zijn remzone en raakte Ricciardo. De Duitser ging compleet over zijn theewater en ontplofte. Heel de wereld hoorde zijn scheldpartij aan het adres van wedstrijdleider Charlie Whiting.


Max Verstappen kreeg uiteindelijk een straf van 10 seconden voor het afsnijden van de bocht, Vettel kreeg 10 seconden straf voor zijn verdedigende actie en Ricciardo klom van P5 naar P3. Vettel moest zich verantwoorden voor zijn uitbarsting en kwam weg met een waarschuwing.

Bekijk de heerlijke beelden van een prachtig slot van de GP van Mexico.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen