Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Villeneuve: "Comeback Kubica slecht voor de Formule 1"

Jacques Villeneuve is geen fan van Robert Kubica en zal dan naar verwachting ook nooit gaan worden. De Canadees vindt zijn comeback een slechte zaak voor de sport.

Overigens snapt de wereldkampioen van 1997, Jacques Villeneuve, best de hype rond de de comeback van Robert Kubica en hij snapt ook dat de Pool ervoor heeft gekozen om terug te keren in de Formule 1: "Ik zou hetzelfde gedaan hebben. Zo'n kans mag je niet laten lopen", aldus Villeneuve in gesprek met Formule1.nl.

"Ik weet zeker dat Kubica er alles aan zal doen om lang in de Formule 1 actief te blijven. Als je iets kwijtraakt waar je heel veel van houdt, weet je heel goed wat je mist en werk je er des te harder voor om het weer terug te krijgen."

Hoewel Villeneuve welhaast blij lijkt te zijn voor Kubica, denkt de Canadees dat zijn comeback een slechte zaak is voor de Formule 1: "Wat dat betreft is zijn terugkeer verschrikkelijk. Het is niet goed voor sport. In een sport die het summum moet zijn van racen, is geen plaats voor iemand met een beperking."

"Misschien dat hij prima mee kan komen in andere klassen, maar met deelname aan de Formule 1 draagt de koningsklasse een verkeerde boodschap uit", besluit Villeneuve, die in 2006 zijn carrière beëindigd zag worden, nadat hij bij BMW Sauber vervangen wordt door niemand minder dan...Robert Kubica.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje