Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Villeneuve: 'Optreden Verstappen niet kampioenwaardig'

Jacques Villeneuve heeft zich direct na de Grand Prix van Australië opnieuw kritisch uitgelaten over Max Verstappen. Hij noemt zijn optreden 'niet kampioenwaardig' en ziet geen ontwikkeling bij de Nederlander.

Max Verstappen kwam in Melbourne als zesde over de streep na een spin in de openingsfase van de race. Daarmee stelde de Nederlander voormalig wereldkampioen Jacques Villeneuve teleur. De analist van Sky Italia vond dat Verstappen niet reed als de kampioen die velen in hem zien.

"Bij Red Bull leek alle aandacht weer uit te gaan naar Max Verstappen, maar de Nederlander stelde me teleur. Hij kon zichzelf wéér niet beheersen, zelfs niet toen het team hem sommeerde rustiger aan te doen omdat de banden te warm werden."

"Er wordt van Max Verstappen gezegd dat hij een wereldkampioen in wording is, maar hij maakt nog steeds dezelfde fouten als drie jaar geleden. Ik zie op dat vlak geen verbetering", aldus Villeneuve, die meer lovend is over het optreden van Verstappen's teamgenoot.

"De meeste aandacht gaat uit naar Max Verstappen, maar wie ging er weer met de meeste punten naar huis? Juist, Daniel Ricciardo."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Red Bull Horner deelt details ontwikkelingsplan Red Bull Verstappen en Perez