Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Villeneuve plaatst vraagtekens bij 'sombere' Verstappen: "Er is iets veranderd"

Max Verstappen heeft al enige tijd de gang naar de hoogste trede van het podium niet meer gemaakt. Ondertussen staat hij nog altijd wel ruim aan kop van het WK, maar er wordt nadrukkelijk aan zijn stoelpoten gezaagd. Waar je misschien vechtlust van Verstappen zou verwachten, ziet Jacques Villeneuve het tegenovergestelde.

Verstappen FP3 Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Jacques Villeneuve, de Formule 1-wereldkampioen van 1997, merkt ten overstaan van Sky Sports F1 op dat Max Verstappen misschien niet meer zijn oude zelf is in tijden waarin overwinningen verder weg lijken dan ooit en een zeker geachte wereldtitel plots op de tocht staat.

In zijn communiceren blijft Verstappen proberen de Red Bull-troepen te mobiliseren, maar achter stuur ziet Jacques Villeneuve een toch wat meer gelaten versie de van de Nederlandse wereldkampioen. "Max klinkt de laatste races erg somber", zo begint de Canadees. "De pit is er uit tijdens de races en hij gaat niet langer verbeten het gevecht aan."

"Zelf op de radio horen we hem bijna niet meer. Iets is er veranderd", concludeert Villeneuve. "Hij weet dat de auto niet doet wat hij wil en in dit geval was zijn teamgenoot ook nog eens een stuk sneller dan hij."

Ook interessant:

De Grand Prix van Azerbeidzjan leverde weer genoeg gespreksstof op. Het ging veelvuldig over Max Verstappen, die na een frustrerend en machteloos weekend als vijfde over de streep kwam. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers én Rudy van Buren bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

Bekijk je de podcast liever als video? Dat kan hier!

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"