Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Kevin Magnussen

Wat Magnussen vindt van Hulkenberg als mogelijke teamgenoot bij Haas

Het laatste vrije Formule 1-stoeltje is het zitje naast Kevin Magnussen bij Haas. Het is nog niet zeker wie de coureur voor 2023 wordt, maar Nico Hulkenberg wordt genoemd. Hoe zit het met de spanning tussen de twee voormalige rivalen?

Magnussen US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg konden zeker niet altijd door een deur. Het meest bekende voorbeeld hiervan zagen we tijdens de Grand Prix van Hongarije in 2017. Beide coureurs reden toen fulltime in de Formule 1 en na een gevecht op het asfalt liepen de gemoederen hoog op tussen de twee.

De woordenwisseling eindigde met Magnussen die suck my balls riep naar Hulkenberg. Er was duidelijk wat tensie tussen de twee, maar hoe zal dat zijn in 2023 als ze mogelijk teamgenoten zijn? Magnussen benadrukt in ieder geval dat er niks meer aan de hand is. "Ik heb het wel vaker gezegd: ik heb geen problemen met Nico."

"Ik heb altijd respect voor hem gehad als coureur. Verder ken ik hem als persoon niet heel goed, maar als coureur heb ik altijd respect voor hem gehad. Ik heb er dus geen problemen mee."

Hier voegt Magnussen nog wel aan toe dat hij geen mening heeft over wie er naast hem rijdt bij Haas in 2023. Naar verluidt zijn Mick Schumacher en Hulkenberg de twee gegadigden voor het stoeltje. "Maar Mick doet het op het moment goed. In het begin van dit seizoen crashte hij nog wel eens en had hij wat problemen, maar hij is nu zeker weten sneller", aldus Magnussen.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Kevin Magnussen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Verboden FIA grijpt in en verbiedt Mercedes innovatie-per direct