Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Kevin Magnussen

Wat Magnussen vindt van Hulkenberg als mogelijke teamgenoot bij Haas

Het laatste vrije Formule 1-stoeltje is het zitje naast Kevin Magnussen bij Haas. Het is nog niet zeker wie de coureur voor 2023 wordt, maar Nico Hulkenberg wordt genoemd. Hoe zit het met de spanning tussen de twee voormalige rivalen?

Magnussen US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg konden zeker niet altijd door een deur. Het meest bekende voorbeeld hiervan zagen we tijdens de Grand Prix van Hongarije in 2017. Beide coureurs reden toen fulltime in de Formule 1 en na een gevecht op het asfalt liepen de gemoederen hoog op tussen de twee.

De woordenwisseling eindigde met Magnussen die suck my balls riep naar Hulkenberg. Er was duidelijk wat tensie tussen de twee, maar hoe zal dat zijn in 2023 als ze mogelijk teamgenoten zijn? Magnussen benadrukt in ieder geval dat er niks meer aan de hand is. "Ik heb het wel vaker gezegd: ik heb geen problemen met Nico."

"Ik heb altijd respect voor hem gehad als coureur. Verder ken ik hem als persoon niet heel goed, maar als coureur heb ik altijd respect voor hem gehad. Ik heb er dus geen problemen mee."

Hier voegt Magnussen nog wel aan toe dat hij geen mening heeft over wie er naast hem rijdt bij Haas in 2023. Naar verluidt zijn Mick Schumacher en Hulkenberg de twee gegadigden voor het stoeltje. "Maar Mick doet het op het moment goed. In het begin van dit seizoen crashte hij nog wel eens en had hij wat problemen, maar hij is nu zeker weten sneller", aldus Magnussen.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Kevin Magnussen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen