Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Mexico 2022

Weersverwachting Formule 1 GP Mexico 2022

In samenwerking met Weeronline.nl presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Formule 1 Grand Prix van Mexico 2022. Het wordt zoals verwacht warm in en rondom Mexico-Stad.

Verstappen US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 30 oktober wordt het Grand Prix-weekend van Mexico verreden. De Formule 1-sessies zullen voor de Nederlandse kijkers in de avond plaatsvinden, maar op het Autodromo Hermanos Rodriguez schijnt de zon nog volop, al zal deze regelmatig verdwijnen achter wat wolken. Warm is het er in ieder geval zeker.

Op vrijdag staan de eerste twee vrije trainingen op de planning. Het kwik stijgt op de eerste dag van het raceweekend tot zo'n 29 graden Celsius. Zon en wolken wisselen elkaar af en van de wind krijgen de coureurs maar weinig last.

Vergelijkbare temperaturen en omstandigheden zullen op zaterdag 29 oktober merkbaar zijn tijdens de derde vrije training (19:00 uur Nederlandse tijd) en ook tijdens de kwalificatie (22:00 uur Nederlandse tijd). Langzaam maken de wolken plaats voor flinke perioden met zon, waardoor het asfalt verder opwarmt.

Tijdens de Grand Prix van Mexico, welke wordt verreden op zondag 30 oktober om 21:00 uur Nederlandse tijd, is het net als op vrijdag en zaterdag zonnig. De kans op regen is op zondag, en eigenlijk het hele weekend, verwaarloosbaar.

Ook interessant:

Briljante Verstappen boezemt concurrentie angst in

Wat betekenen de voorbije weken? Staan we aan de vooravond van een dominant Verstappen-tijdperk? Jij gaf jouw mening daarover al, nu ons podcastpanel nog. Take it away Ruud, Tom en Joris!

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Lewis Hamilton voelt zich aangevallen door Verstappen: "Heeft te maken met mijn succes"