Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Wolff 'optimistisch' over komst Verstappen: "Ooit kruisen onze wegen eens..."

Max Verstappen naar Mercedes, is dat een optie? Teambaas Toto Wolff heeft zich nu uitgesproken over de kans dat dat ooit gaat gebeuren.

Wolff Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes wacht lang om een nieuwe coureur aan te kondigen voor 2025. Nu Lewis Hamilton aan het einde van het jaar vertrekt naar Ferrari is er nog een vrij zitje over bij de Zilverpijlen. Van Toto Wolff is bekend dat hij dus lang wil wachten en kansen ziet om Max Verstappen aan te trekken. Maar of dat in 2025 al het geval is, is nog zeer de vraag.

Wolff gaat in gesprek over een mogelijke komst van Verstappen met Viaplay. "Ik mag de Verstappen-mindset wel. Ik ken Jos al lang, nog voor de periode waarin we het niet altijd met elkaar eens waren. We waren allemaal racers. We draaien er niet omheen. Als wij kunnen laten zien dat onze auto goed genoeg is om mee te doen voor podiums en overwinningen, worden wij een aantrekkelijkere keuze", zo zegt Wolff tegen Viaplay over de kans om Verstappen aan te trekken.

"Ik begrijp ook dat de kansen van Max om kampioen te worden elders groter zijn als de auto blijft presteren zoals nu. Dat heb ik al vaker gezegd. Tegelijkertijd zien we hoe McLaren is opgeklommen en ben ik optimistisch dat onze wegen elkaar ooit zullen kruisen en we succesvol zullen zijn. Maar tot die tijd moeten we hard doorwerken en ons op onze eigen prestaties richten", zo sluit Wolff af.

Bekijk hier het gesprek met Toto Wolff!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
24 uur Le Mans Indrukwekkende De Vries teleurgesteld ondanks P2: "Dit doet pijn"