Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Circuit Zandvoort

Zandvoort reageert op vastgestelde datum GP Nederland 2025

In 2025 staat de Grand Prix van Nederland van 29 tot en met 31 augustus op het programma. Dat maakte de Formule 1 bekend. Jan Lammers, sportief directeur van de GP van Nederland, en David Moolenburgh, de burgemeester van Zandvoort, reageren.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Vrijdag maakte de Formule 1 de kalender voor 2025 bekend en uiteraard staat de Grand Prix van Nederland, verreden op Circuit Zandvoort, er ook weer tussen. Van 29 tot en met 31 augustus 2025 is het weer tijd voor een oranje feest. Dit jaar wordt het raceweekend van 23 tot en met 25 augustus georganiseerd. Jan Lammers, sportief directeur van de Grand Prix van Nederland, blikt vooruit op de komende edities.

“We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor dit jaar en dat ziet er veelbelovend uit", stelt Lammers. "Ondertussen staan we goed op de kaart bij de Formule 1 en we zijn blij met de datum voor 2025. Over dit jaar kan ik zeggen dat we heel binnenkort met meer nieuws komen over Super Friday. Met het afscheid van Jumbo als partner verdwijnt de Super Friday niet. Integendeel, we maken ons klaar voor de volgende stap, want voor ons is de Super Friday altijd al meer geweest dan alleen de opening van het raceweekend. We willen een ongeëvenaard spektakel creëren dat het beste van het beste in de wereld van sport en entertainment samenbrengt."

David Moolenburgh, de burgemeester van Zandvoort, kijkt ook al uit naar de komende twee edities. "We zijn verheugd om ook in 2025 de koningsklasse van de autosport weer in ons dorp te ontvangen. Deze datum sluit aan op de zomervakantie waardoor ons seizoen verlengd wordt. Zandvoort staat wederom klaar om alle racefans te ontvangen."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Tech Speciale achtervleugel moet Verstappen aan zege helpen in Monaco