Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2022 live op TV

Max Verstappen gaf op de zaterdag in Imola de Nederlandse fans en Red Bull weer iets om voor te juichen. Hij wist het gevecht met Charles Leclerc aan te gaan en in zijn voordeel te beslissen. Krijgen we meer van hetzelfde tijdens de hoofdrace? Zo kijk jij de Formule 1 GP van Emilia-Romagna live op tv.

Hoe laat begint de Grand Prix van Emilia-Romagna?

Op zondagmiddag 24 april begint om 15:00 uur de Grand Prix van Emilia-Romagna in Imola. Max Verstappen heeft de smaak van het winnen weer te pakken en zal daar ongetwijfeld een vervolg aan willen geven. Wie gaat er aan de haal met de overwinning in de hoofrace? Rond de klok van 16:30 uur weten we meer!

Waar kan ik de Grand Prix van Emilia-Romagna op TV kijken?

In Nederland is Viaplay de nieuwe Formule 1-aanbieder. De race in Imola kan je kijken via de Viaplay app op je telefoon, TV, tablet of in je browser. Dat kan je doen door de Viaplay app te downloaden, of door via je provider (zoals Ziggo of KPN) een abonnement te nemen op Viaplay. Bij Ziggo kan je Viaplay terugvinden op kanaal 200 en bij KPN op kanaal 225. Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Formule 1 op Viaplay

Vanaf 13:50 uur uur start op Viaplay een uitgebreide voorbeschouwing op de Grand Prix van Emilia-Romagna. De race zelf begint stipt om 15:00 uur. In de studio zullen F1-experts onder leiding van presentatrice Amber Brantsen vooruitblikken op de race in Imola, waarbij natuurlijk veelvuldig zal worden geschakeld naar de aanwezige crewleden op het circuit. In Imola is Le Mans-icoon Tom Kristensen namens Viaplay van de partij, terwijl pitreporter Stephane Kox je voorziet van het laatste nieuws. Tussendoor zijn interviews en technische analyses te zien, zodat je als fan helemaal op de hoogte bent als de Grand Prix begint. Viaplay heeft met Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk een compleet nieuw commentaarduo, althans voor de Formule 1. Het duo heeft al jarenlange ervaring in de racesport. Voor de race heb je volop kanalen beschikbaar. Zo zullen er naast de bekende streams met pitlane-beelden, gemengde onboards en de driver-tracker, ook drie geselecteerde onboard streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race. Ieder weekend kan de kijker namelijk elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream, dit weekend aangevuld met de onboardbeelden van Carlos Sainz.

Formule 1 liveblog RacingNews365

Heb je nu geen televisie tot je beschikking, dan kan je natuurlijk altijd bij ons op RacingNews365 terecht. Middels het liveblog doen we uitgebreid verslag van de race en dat vanaf een uur voor aanvang. We laten je online beelden van de race zien en natuurlijk blijf je up to date met de live timing. Klik hier voor de Formule 1-liveblog . Kijk live de Grand Prix van Emilia-Romagna op Viaplay

Viaplay
x
LIVE Slotstuk F1 wintertest 2024 met Verstappen