Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix China 2024

Zo kijk jij de Formule 1 GP China 2024 live op TV

Gaat Max Verstappen voor het eerst winnen in China dit weekend? Lees in dit artikel hoe je live de Formule 1 Grand Prix van China op TV kunt volgen.

Zo kijk jij de F1 GP China 2024 live op TV

De vijfde GP van het seizoen wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. Tevens is dit ook het eerste sprintweekend van het seizoen! De streamingsdienst begint de live-uitzending om 08:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing met Tom Coronel en Giedo van der Garde aan de zijde van Amber Brantsen. Daarnaast zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen gedurende de race.

Na de race kan ook om 13:00 uur een samenvatting worden bekeken van de GP van China. Daarnaast is de allereerste Chinese coureur in een Formule 1-auto aanwezig uitkomend als analist voor Viaplay, namelijk Ho-Pin Tung! Samen met vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven maakt hij na afloop van de GP in China een wandeling door de paddock en/of pitstraat. Hier zullen zij terugblikken op het weekend en krijgt je een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van China 2024 met Viaplay

Dit is hoe laat de race in China start op zondag

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 08:00 uur aan, aangezien de start van de Grand Prix van China om 09:00 uur is.

Tijdens de race ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van China

Viaplay
x
Max Verstappen maakt zich geen zorgen: "Dit zegt niks voor Monaco"