Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Zo kijk jij de Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2024 live op TV

Zal Max Verstappen in Saoedi-Arabië wederom zo dominant zijn als in Bahrein? Of zal een andere coureur het de Nederlander lastig maken in Djedda? Lees in dit artikel hoe je live de F1 GP van Saoedi-Arabië op TV kunt volgen.

Zo kijk jij de Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2024 live op TV

De tweede GP van het seizoen wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingsdienst begint de live-uitzending om 17:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing met Ho-Pin Tung en Tom Coronel aan de zijde van Amber Brantsen. Daarnaast zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen gedurende de race.

Maar ook op het circuit is Viaplay goed vertegenwoordigd. Zo maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven na afloop van de GP in Djedda een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Melroy Heemskerk of een analist. Hier zullen zij terugblikken op het weekend en krijg je een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Saoedi-Arabië 2024 met Viaplay

De race in Djedda start om 18:00 uur

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 17:00 uur aan, aangezien de start van de Grand Prix van Saoedi-Arabië om 18:00 uur is.

Tijdens de race ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van Saoedi-Arabië

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden