Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Alonso: "Met een normale wagen zou Hamilton zijn leven er anders uit zien"

Er wordt vaak gesproken over de levensstijl van Lewis Hamilton. De zesvoudig wereldkampioen krijgt het voor elkaar om zowel op privé als sportief gebied er alles uit te halen, tot verbazing van sommige van zijn concurrenten. Toch denkt tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso dat de Brit hierin alleen maar slaagt doordat hij beschikt over de beste bolide van het veld.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © McLaren

In een interview met de Gazzetta dello Sport laat Fernando Alonso weten dat hij twijfelt of Lewis Hamilton een record brekende achtste wereldtitel kan behalen: "Ik weet zeker dat Lewis nog een zevende titel weet te winnen, maar ik weet nog niet of dat hij ook een achtste wereldtitel zal winnen", aldus Alonso, doelend op jet feit dat de kwaliteit van de auto zwaar meeweegt.

"Eenieder heeft zijn eigen stijl, zo was Michael Schumacher bijvoorbeeld compleet anders dan Hamilton. Beide domineerden echter, doordat ze beschikte over de beste wagen van het veld."

"Waar Michael er immer voor leefde en er alles voor deed, daar leeft Lewis een stuk losser. Hij heeft een totaal ander karakter dan de Duitser en leeft daarom een totaal ander leven. Toch denk ik dat wanneer hij zou beschikken over een gemiddelde wagen, het leven van Lewis er een stuk anders uit zou zien. De teambazen zouden dan namelijk niet tevreden zijn."

10 reacties

    Special Hannah Schmitz: het meesterbrein achter het succes van Max Verstappen