Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

Beter laat dan nooit: Formule GP Vietnam 2020 officieel afgelast

De eerste Formule 1 Grand Prix van Vietnam gaat in 2020 officieel niet door. Wat eigenlijk al volledig duidelijk was, is nu ook de organisatie bevestigd.

Vietnam circuit
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © GP Vietnam

Het persbericht dat de Grand Prix van Vietnam van 2020 officieel is afgelast, lijkt uit de lucht te komen vallen, maar dat is niet helemaal het geval. Ja, de Formule 1 bevestigde enige tijd terug al de definitieve kalender voor dit jaar waarop de GP van Vietnam ontbrak, maar van een officiële afgelasting was nooit sprake.

Tot deze week echter. Men laat weten dat het een extreem moeilijk, maar nodig besluit is geweest en dat alle fans hun geld voor toegangskaarten terugkrijgen.

De Grand Prix van Vietnam, oorspronkelijk de derde race op de Formule 1-kalender, werd als één van de allereerste races uitgesteld. Die status hield het evenement dus tot voor kort. Of de Grand Prix van Vietnam volgend jaar wél op de kalender staat is vooralsnog onduidelijk. Wel gaf Liberty Media-CEO Chase Carey aan dat het routeboek voor 2021 vorm begint te krijgen.

Welke gevolgen heeft het drama van Albon voor zijn Red Bull-toekomst? Dit en meer bespreken F1-journalist Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Thomas van Groningen in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen