Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

Beter laat dan nooit: Formule GP Vietnam 2020 officieel afgelast

De eerste Formule 1 Grand Prix van Vietnam gaat in 2020 officieel niet door. Wat eigenlijk al volledig duidelijk was, is nu ook de organisatie bevestigd.

Vietnam circuit
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © GP Vietnam

Het persbericht dat de Grand Prix van Vietnam van 2020 officieel is afgelast, lijkt uit de lucht te komen vallen, maar dat is niet helemaal het geval. Ja, de Formule 1 bevestigde enige tijd terug al de definitieve kalender voor dit jaar waarop de GP van Vietnam ontbrak, maar van een officiële afgelasting was nooit sprake.

Tot deze week echter. Men laat weten dat het een extreem moeilijk, maar nodig besluit is geweest en dat alle fans hun geld voor toegangskaarten terugkrijgen.

De Grand Prix van Vietnam, oorspronkelijk de derde race op de Formule 1-kalender, werd als één van de allereerste races uitgesteld. Die status hield het evenement dus tot voor kort. Of de Grand Prix van Vietnam volgend jaar wél op de kalender staat is vooralsnog onduidelijk. Wel gaf Liberty Media-CEO Chase Carey aan dat het routeboek voor 2021 vorm begint te krijgen.

Welke gevolgen heeft het drama van Albon voor zijn Red Bull-toekomst? Dit en meer bespreken F1-journalist Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Thomas van Groningen in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365.

2 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Ferrari en teambaas Binotto uit elkaar