Burgemeester geeft uitleg over commotie rondom Michael Schumacher

17 aug. 2018 10:00 Wanda Bisschop 0 reacties
De burgemeester van Andratx liet eerder deze week weten dat er voorbereidingen worden getroffen voor de op handen zijnde verhuizing van Michael Schumacher naar Mallorca. Inmiddels heeft het management van de Duitser dit met klem ontkend en bevestigt nu ook de gemeente Andratx dat er sprake is van een misverstand.

In een officiële verklaring laat de gemeente Andratx het volgende weten.

"De woorden die door burgemeester Rouarch zijn gebruikt, zijn helaas op een verkeerde wijze geïnterpreteerd of verkeerd vertaald. De burgemeester van Andratx heeft in het bewuste interview met het Zwitserse Illustré slechts bevestigd dat de familie Schumacher een huis heeft aangeschaft in Port d'Andratx."

"Ze heeft op geen enkele wijze iets gemeld over een mogelijke verhuizing van Schumacher of zijn familie naar Andratx. Daar is bij de burgemeester niks van bekend."

"Burgemeester Rouarch heeft niet gezegd dat wij ons op de komst van Schumacher aan het voorbereiden zijn. Ze heeft alleen vermeld dat als de familie Schumacher naar Andratx verhuist, wij daarop zijn voorbereid en dat de familie net zo wordt behandeld als de andere inwoners."

"Dit betekent echter niet dat Michael Schumacher en zijn familie naar Andratx verhuizen, maar dat de burgemeester alleen wilde aangeven dat de familie Schumacher altijd welkom is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen