Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Vietnam 2020

Coronavirus bedreigt mogelijk ook Formule 1 Grands Prix van Bahrein en Vietnam

Het Coronavirus laat wereldwijd zijn sporen achter, zo ook in Bahrein en Vietnam. De Grands Prix die 22 maart en 5 april op de kalender staat lijken steeds verder onder druk te komen staan.

Mercedes Ferrari Bahrein 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Na het verplaatsen van de Grand Prix van China, die 19 april op de kalender stond, komen er nu nog meer races onder druk te staan. Wereldwijd eist het Coronavirus slachtoffers en gevreesd wordt voor een Pandemie.

In Bahrein is het aantal besmettingen met het Coronavirus nog laag, maar de overheid vreest dat het virus om zich heen gaat slaan. Uit angst daarvoor worden bepaalde vluchten richting Bahrein geannuleerd. Vluchten vanuit Dubai en Singapore worden niet toegelaten, wat betekent dat de F1-teams hun reisschema aan moeten passen.

Race nummer drie, de allereerste Grand Prix in Vietnam gaat vooralsnog 'gewoon' door, echter wordt de situatie penibel. Diverse grote (sport)evenementen in Vietnam zijn reeds afgezegd om de verspreiding van het Coronavirus te beperken. Vandaag werd bekend dat de Vietnam International Challenge, een internationaal badmintontoernooi dat in maart plaats zou vinden en fungeert als Olympisch kwalificatietoernooi verplaatst is naar juni.

6 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto