Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Coronel: "Gevecht Verstappen en Leclerc was briljant, zo hoort F1 te zijn"

Tom Coronel genoot volop van het harde, maar faire gevecht tussen Max Verstappen en Charles Leclerc tijdens de Britse Grand Prix. "Formule 1 op zijn best", oordeelt de autocoureur.

Leclerc Verstappen gevecht
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De Grand Prix van Groot-Brittannië gaat de boeken in als een van de meest spectaculaire races van de afgelopen jaren. Diverse coureurs knokten met elkaar op het circuit van Silverstone, maar één gevecht stak er bovenuit: Max Verstappen versus Charles Leclerc.

"Het was heel gaaf om te zien hoe die mannen met elkaar raceten. Er kon geen haar meer tussen, maar ze lieten elkaar ook echt leven", vertelt Tom Coronel in gesprek met RacingNews365. "Ook die actie in de pits, dat was toch gewoon briljant. Ze hebben gevochten en gestreden, maar met respect voor elkaar. Dit is zoals racen hoort te zijn!"

"Max en Charles rijden al tien jaar of langer tegen elkaar. Het verschil ten opzichte van vroeger is dat de auto's nu groter zijn geworden en er meer mensen op de tribunes zitten, maar de essentie van het spelletje autosport blijft hetzelfde."

De autocoureur voorspelt dan ook volop gevechten in de toekomst tussen de beide jongelingen. "Ze gaan elkaar nog veel vaker tegenkomen op de baan. Dit zijn de mannen van de toekomst in de Formule 1 en daar gaan we veel plezier aan beleven."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

GP Groot-Brittannië RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken