Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Coronel: "Gevecht Verstappen en Leclerc was briljant, zo hoort F1 te zijn"

Tom Coronel genoot volop van het harde, maar faire gevecht tussen Max Verstappen en Charles Leclerc tijdens de Britse Grand Prix. "Formule 1 op zijn best", oordeelt de autocoureur.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De Grand Prix van Groot-Brittannië gaat de boeken in als een van de meest spectaculaire races van de afgelopen jaren. Diverse coureurs knokten met elkaar op het circuit van Silverstone, maar één gevecht stak er bovenuit: Max Verstappen versus Charles Leclerc.

"Het was heel gaaf om te zien hoe die mannen met elkaar raceten. Er kon geen haar meer tussen, maar ze lieten elkaar ook echt leven", vertelt Tom Coronel in gesprek met RacingNews365. "Ook die actie in de pits, dat was toch gewoon briljant. Ze hebben gevochten en gestreden, maar met respect voor elkaar. Dit is zoals racen hoort te zijn!"

"Max en Charles rijden al tien jaar of langer tegen elkaar. Het verschil ten opzichte van vroeger is dat de auto's nu groter zijn geworden en er meer mensen op de tribunes zitten, maar de essentie van het spelletje autosport blijft hetzelfde."

De autocoureur voorspelt dan ook volop gevechten in de toekomst tussen de beide jongelingen. "Ze gaan elkaar nog veel vaker tegenkomen op de baan. Dit zijn de mannen van de toekomst in de Formule 1 en daar gaan we veel plezier aan beleven."

RN365 Nieuwsdossier GP Groot-Brittannië

Het laatste nieuws over de Britse Grand Prix.

4 reacties

    Breaking Verstappen blij na geslaagde eerste testdag