Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: "Hamilton speelt psychologisch spel met Verstappen"

Na afloop van de Braziliaanse Grand Prix was Lewis Hamilton er als de kippen bij om de boze Max Verstappen op het hart te drukken dat hij toch echt meer te verliezen had dan Esteban Ocon.

Volgens Lewis Hamilton had Max Verstappen meer ruimte kunnen geven aan de Force India-coureur en moet je als leider rekening houden met het onverwachte. Volgens Tom Coronel is die een psychologisch spel van de vijfvoudig wereldkampioen. "Het is allemaal psychologisch en Lewis is daarin heel slim en bedreven. Uiteindelijk is er maar één man waarvoor hij peulenschillen schijt en dat is Max Verstappen."

"Het is niet voor niets dat Hamilton al in de vierde ronde aan zijn team vroeg waar Max reed. Hij focust zich alleen maar op Max, omdat hij weet dat er maar één coureur is die hem van de troon kan stoten en dat is Max." Coronel weet dat hem met regelmaat verweten wordt dat hij pro-Max is: "Dit zeg ik niet omdat ik een oranje bril op zou hebben, dit weten we gewoon allemaal. Het is iedere race weer zichtbaar en Max bewijst zich keer op keer." In Brazilië stormde Verstappen naar voren tijdens de race en moesten Raikkonen, Vettel, Bottas en Hamilton er aan geloven. "Max twijfelt niet en gaat ervoor. Als je die gozer in je spiegel ziet weet je dat je dr aan gaat."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"