Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Coronel maakt gehakt van 'Verstappen-uitdager': "Huilend naar zijn moeder"

Max Verstappen heeft op dit moment te maken met de nodige concurrenten in de F1, maar ook vanuit de Formule E werd er een uitdager naar voren geschoven. Al ziet Tom Coronel dat in de nieuwste podcast van RacingNews365 totaal niet zo.

Verstappen Qualifying Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen was de afgelopen tijd de dominante factor in de Formule 1, maar zijn laatste zege dateert al van de Grand Prix van Spanje in juni. Zeker vorig jaar kon bijna niemand aan de kunsten van Verstappen tippen, maar inmiddels zijn er dit jaar al zes andere winnaars. Op dit moment moet Verstappen vooral de schade beperken in een auto die de nodige balansproblemen heeft.

Daar waar Verstappen in de F1 onder meer moet strijden tegen Lando Norris, Charles Leclerc en Oscar Piastri, liet Sacha Fenestraz, tot dit seizoen FE-coureur van Nissan, eerder het volgende weten over zijn teamgenoot Oliver Rowland. "Oliver kan op zijn best makkelijk tippen aan Verstappen. Hij is een goede vriend van Verstappen en dit jaar zei Verstappen tegen Oliver dat het jammer is dat hij niet in de Formule 1 zit, omdat hij hem dan zou overschaduwen. Mensen binnen de autosport weten dus hoeveel potentieel hij heeft."

In de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365 laat Tom Coronel duidelijk weten wat hij van die teksten vindt. "Ik heb zijn naam niet eens onthouden. Maar het was een coureur uit de Formule E en die zei: 'mijn teamgenoot maakt echt knäckebröd van Verstappen'. Ik vind het gewoon zonde dat mensen hiermee aandacht proberen te krijgen. Er is maar één Verstappen."

Coronel vervolgt: "We hebben het zo vaak gezien: iedereen die zich even wil vergelijken met Max, die vermorzelt hij gewoon. Ik bedoel: durf er dan maar naast te zitten. Hou je mond en ga ernaast zitten. En dan durf ik te wedden dat hij daarna gewoon huilend naar zijn moeder gaat, vraagt om zakdoekjes en zegt: 'alsjeblieft, alsjeblieft, had ik dit maar nooit gedaan en gezegd. Ik vind het zonde van onze tijd. Het is aandachttrekkerij."

Ook interessant:

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt cruciaal voor Max Verstappen en Red Bull, vooral wegens een langverwachte update. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken het in een kakelverse RacingNews365 Formule 1-podcast!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Commotie Steward doet opvallende oproep aan Verstappen en FIA na ophef