Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1

Liqui Moly helpt jou en jouw auto probleemloos de winter door

Zondag strijden Max Verstappen en Lewis Hamilton om de wereldtitel in de Formule 1, maar daarna gaan de F1-bolides van de coureurs de winter in. Tijdens de winterstop wordt er niet gereden in de koningsklasse van de autosport, terwijl jouw auto het juist zwaarder krijgt te verduren in de winter. Daarom helpt Liqui Moly jouw auto graag goed de winter door.

Het Duitse Liqui Moly is niet alleen dé motorolie-expert, het merk is sinds enkele jaren ook gekoppeld aan de Formule 1. De Duitse motorolie-specialist is namelijk een officiële sponsor van de F1, waardoor het merk tijdens tien Grands Prix als sponsor was te zien in 2021. Naast dat het bedrijf geniet van de autosport, wil het de kennis die men daar op doet graag gebruiken om jou te helpen. Zo produceert en ontwikkelt Liqui Moly niet alleen motorolie, maar ook andere producten die de duurzaamheid van jouw auto ten goede komen.

In de winter heeft de auto het logischerwijs behoorlijk zwaar. De weersomstandigheden zijn slecht, door regen, sneeuw en de koude temperaturen. Daarom is het belangrijk om je auto in orde te houden, zodat zware slijtage kan worden voorkomen. Liqui Moly adviseert de volgende producten te gebruiken om ervoor te zorgen dat jouw auto heerlijk de winter doorkomt:

Ruitenontdooier

Iedereen die buiten parkeert, is bekend met het ritueel: ‘s Morgens in de vroegte, wanneer de tijd toch al krap is, moet de auto eerst nog van hinderlijke sneeuw en ijs worden ontdaan. Zonder goed zicht zou meteen wegrijden immers een uiterst riskante onderneming zijn. Gelukkig biedt de ruitenontdooier van LIQUI MOLY daarvoor snelle hulp. Zijn speciale combinatie van werkzame stoffen lost het ijs op en beschikt bovendien over reinigende eigenschappen. IJs en rijp worden snel verwijderd en nieuwe ijsvorming wordt verhinderd – geheel zonder krabben, want het ijs komt zelf los. Gewoon op de dichtgevroren ruiten sproeien, even laten inwerken, klaar!

Rubberverzorging

Krijgt u de deur van uw auto of uw kofferbak ook vaak nauwelijks open omdat deze aan de rubberafdichtingen zijn vastgevroren? De rubberverzorging van LIQUI MOLY verhindert dat effectief. Deze regenereert het rubber, hout het elastisch en verlengt zo de levensduur. Rubberverzorging is bovendien uitstekend geschikt voor verzorging en dieptereiniging van autobanden en rubberen matten. Om uw deuren ook ‘s winters moeiteloos open te krijgen, adviseren wij om de behandeling regelmatig te herhalen.

Diesel Vloei-Fit

Bekend dieselprobleem in de winter: Als het te koud wordt, treedt vlokvorming in de brandstof op. Dat is de schuld van parafine, een soort was in de diesel. In de zomer levert die geen enkel probleem op, maar bij temperaturen onder nul wordt de vloeibare was hard. De was kristalliseert en de kristallen verstoppen het brandstoffilter. Het gevolg: de motor krijgt geen brandstof meer en weigert dienst. Ga dus goed voorbereid de winter in en houd uw diesel ook bij ijzige koude fit en aan de praat: Diesel Vloei-Fit verhoogt de vloeibaarheid en filtreerbaarheid van de dieselbrandstof en maakt deze wintervast tot -31 °C (afhankelijk van de dieselkwaliteit). Dit additief houdt alle diesel aangedreven motoren inzetbaar bij lage temperaturen. Maar let op: Een optimale werking bereikt u alleen wanneer het vóór de vlokvorming wordt bijgevoegd. En onthoud dat u Diesel Vloei-Fit gedurende de tijd tussen het bijvoegen niet in de auto mag bewaren.

Deurslot onderhoud

Juist bij ijs en sneeuw levert het openen van oudere voertuigen dikwijls de nodige problemen op. De oorzaak: met ijs bedekte, vastgevroren deursloten. Deurslot-Onderhoud van LIQUI MOLY biedt hier bliksemsnel hulp. Bovendien is dit product ideaal geschikt voor het smeren en onderhouden van deursloten, deurscharnieren en mechanische buitenspiegels.

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"