Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2023

De favorieten voor de Formule 1 Grand Prix van Hongarije volgens de bookmakers

Als vanmiddag de startlichten boven de Hungaroring doven, begint Max Verstappen als de grote favoriet aan de Formule 1 Grand Prix van Hongarije. De nummer twee op de favorietenlijst mag geen verrassing heten.

Max Verstappen start de Formule 1 Grand Prix van Hongarije dan wel als tweede, dat betekent niet dat hij niet de grote favoriet is voor de dagzege. Zet je een tientje in op een Nederlandse overwinning, dan levert dat tientje jouw €4,50 winst op als hij daadwerkelijk wint.

Zet je datzelfde tientje in op Lewis Hamilton en de Mercedes-coureur wint, dan is het rendement €32,50. Een gokje op Lando Norris is nóg wat lucratiever. Een tientje inzet kan je €80,- winst opleveren.

Klik hier voor de beste F1-odds.

Welk team wint?

De odds in dat overzichtje weerspiegelen de odds bij de coureurs. De team van respectievelijk Max Verstappen (Red Bull), Lewis Hamilton (Mercedes) en Lando Norriss (McLaren) staan daar op de plaatsen één, twee en drie. De odds zijn daarbij als volgt:

Red Bull: 1.42
Mercedes: 4.14
McLaren: 8.00
Ferrari: 41.00

Klik hier voor de beste F1-odds.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Ook in dit lijstje topt Verstappen de lijst. Opvallend is hier dat Norris boven Hamilton staat. Wordt de jongere van de twee Britten meer pure snelheid toegedicht? Of verwachten ze dat het gat achter Norris ontstaat, waardoor hij de vrijheid heeft om een extra pitstop te maken?

Hoe dan ook, check vooral de odds hieronder en klik hier voor de beste F1-odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Live Reacties na snelste tijd Verstappen in rommelige training GP Miami