Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Rinus VeeKay

Veekay blikt met RN365 vooruit op spannend IndyCar-seizoen

Niet alleen Max Verstappen en Nyck de Vries beginnen dit weekend aan hun nieuwe Formule 1-seizoen, ook het nieuwe Indycar-seizoen gaat weer van start. Met daarin onze Nederlandse trots: Rinus van Kalmthout a.k.a Rinus Veekay! We blikken met hem vooruit op het nieuwste seizoen.

Terwijl Max Verstappen en Nyck de Vries dit weekend in actie komen in Bahrein, maakt onze eigen Rinus VeeKay furore aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Hij begint deze week aan zijn vierde seizoen in de IndyCar-klasse. Toen hij in aanloop naar het seizoen even op Nederlandse bodem was, zocht RacingNews365 hem op. We blikten vooruit op het volgende seizoen.

Wat zijn de doelen voor dit jaar, hoeveel races gaat hij winnen en hoe lang wil hij eigenlijk nog door? Dat en meer vind je hieronder terug in ons video-interview in aanloop naar de eerste IndyCar-race van het jaar, aankomend weekend op het stratencircuit van St. Petersburg.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

Interviews RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Australië