Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Dit zijn de enorme logistieke uitdagingen voor een Formule 1-team

Wat brengen de Formule 1-teams eigenlijk allemaal mee naar een raceweekend? Mercedes laat zien welke logistieke uitdagingen er voor een team allemaal bij een Formule 1-race komen kijken.

Mercedes Motorhome
Video
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het zal niemand verbazen dat de logistieke uitdagingen voor de Formule 1-teams elke Grand Prix weer heel groot zijn. In de onderstaande video legt Mercedes uit wat er allemaal wordt meegenomen naar de verschillende Formule 1-races.

Zo zijn er voor de Europese races ruim 36 vrachtwagens en meerdere busjes nodig om alle benodigdheden van circuit A naar circuit B te vervoeren. Daarnaast zijn er 50 werknemers nodig om alles op locatie op te bouwen.

Wat moet er dan zo allemaal worden opgebouwd? Ook die vraag laat Mercedes in de video niet onbeantwoord. Zo worden er tijdens een Grand Prix-weekend verschillende werkruimtes ingericht op het circuit waar verschillende werknemers kunnen werken aan alle onderdelen.

Check de volledige video over de logistiek achter een Formule 1-team hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
# Coureur Punten
# Team Punten
Volledige stand
x
Lewis Hamilton verklaart mislukte kwalificatie: "Niet leuk om mee te rijden"