Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Valentino Rossi

"Een overstap van Rossi naar Suzuki is totale onzin"

De zomerstop in de MotoGP ligt alweer een aantal weken achter ons maar het 'silly season' blijft voorlopig nog actief. Zo wordt er hevig gespeculeerd over de toekomst van de 'oude veteranen' van de sport - waaronder Valentino Rossi.

Rins Rossi A Merika 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

Suzuki-teambaas Davide Brivio laat tegenover het Spaanse Marca weten dat de geruchten over 'The Doctor' nergens op gebaseerd zijn.

"Een overstap van Valentino Rossi naar Suzuki is niet aan de orde, het is zelfs totale onzin. De geruchtenmachine moet nu eenmaal draaien in deze tijd van het jaar", aldus een lachende Brivio. "Dan gaat het weer over Lorenzo en dan weer over Rossi, het zijn slechts geruchten die de wereld in worden gegooid."

Eerder liet de Italiaan al eens tegenover RacingNews365 weten dat hij zeer tevreden is over zijn huidige coureurs en dat hij zijn rijderssamenstelling dan ook niet snel ziet veranderen. "Zowel Alex Rins als Joan Mir presteren uitstekend, we zijn dan ook blij dat zij onze coureurs zijn. We hopen dat ze niet weg gaan maar gezien de relatie die we hebben opgebouwd geloof ik ook niet dat dit snel zal gebeuren."

In het verleden zag Suzuki Maverick Vinales vertrekken naar het Yamaha-team. Volgens Brivio lag de situatie toen echter heel anders: "We konden ook Vinales' transfer blokkeren omdat we nog een contract met hem hadden. Dat is echter niet Suzuki's manier van zaken doen: we waren blij dat Vinales een stap hogerop kon maken. Op dit moment zijn we zelf op weg om een topteam te worden en ik denk dat onze coureurs nu twee keer nadenken voordat ze ons team zouden verlaten."

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen