Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Ferrari

Ferrari overweegt deelname aan tweede Netflix-seizoen

Tijdens het Formule 1-seizoen 2018 nam het streamingsbedrijf Netflix de documentaire 'Drive To Survive' op, waaraan acht van de tien teams deelnamen. Enkel Ferrari en Mercedes hadden er geen behoefte aan om deel uit te maken van de tiendelige serie.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Na het grote succes van het eerste seizoen heeft Netflix besloten een tweede seizoen te schieten. Of Ferrari en Mercedes ditmaal wél meedoen, is nog niet besloten. Ferrari zegt bij monde van teambaas Mattia Binotto deelname te overwegen.

De grote held van de eerste serie, Haas-teambaas Guenther Steiner, stipte ten overstaande van onder meer RacingNews365 nogmaals aan hoe belangrijk de implementatie van Formule 1 bij het grote publiek kan zijn. "Ik heb de serie zelf niet gezien, maar iedereen blijft erover praten. Ik weet niet hoe succesvol het precies is omdat Netflix geen cijfers uitdeelt of iets dergelijks, maar iedereen is positief gestemd."

"Ik denk dat het helpt", zei Steiner. "Het creëert aandacht onder de mensen die anders misschien niet naar de Formule 1 zouden kijken. Er kijken immers meer mensen naar Netflix, dan naar de Formule 1. Het zou ons dus moeten helpen, dus daarom werken wij er graag aan mee."

Binotto snapt die houding. "Zoals Guenther al aangaf, het is best interessant. We hebben niet deelgenomen aan het eerste seizoen maar overwegen het op het moment om dat wel te doen in seizoen twee. Ons besluit is nog niet genomen, maar we verwachten dat in de komende weken te gaan doen."

Het eerste seizoen van 'Drive To Survive' focuste zich onder meer op de vechtscheiding tussen Red Bull Racing en Renault, de veelbesproken overstap van Daniel Ricciardo van het eerstgenoemde naar het andere team en het bijna-faillissement van Force India. Haas-baas Steiner viel met name op vanwege zijn kleurrijke taalgebruik.

0 reacties

    Breaking Waarom Hamilton dankzij Verstappen de jackpot kan eisen bij Mercedes