Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mick Schumacher

Ferrari-president: "We willen het potentieel van Mick Schumacher bekijken"

Aanstaande dinsdag zal Mick Schumacher zijn eerste meters in een Formule 1-wagen maken, nota bene voor het merk waarmee zijn vader furore wist te maken: Ferrari. Er gaan in Italië al geruchten dat Schumacher de opvolger zal worden van Sebastian Vettel.

Mick Schumacher 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Tijdens een interview met Sky Sport Italia liet Ferrari-president Camilleri weten dat het Ferrari-team met vertrouwen uitkijkt naar het optreden van Mick Schumacher: "We hebben ervoor gekozen om Mick te laten testen in onze wagen, omdat wij denken dat hij een groot talent is. Hij heeft in de afgelopen jaren veel indruk op ons gemaakt en daarom mag hij nu kort van de Formule 1 proeven. Zo hebben wij de kans om de potentie van hem waar te nemen en dat is ook precies wat we willen weten."

De opman vervolgt: "Het moet natuurlijk wel allemaal stap voor stap gaan en niet te snel. Echter kunnen we natuurlijk wel zeggen dat hij al geboren is als Formule 1-coureur. Zijn familienaam is echter niet de reden waarom hij voor ons mag testen, dat heeft hij verdient op basis van zijn prestaties. Laten we volgende week kijken hoe hij het ervan af zal brengen."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf