Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari-teambaas furieus na crash: "De consequenties zijn heel groot"

Sebastian Vettel en Charles Leclerc hebben tijdens de Braziliaanse Grand Prix de woede van hun teambaas op de hals gehaald.

In ronde 66 ging het compleet mis aan de kant van Ferrari. In de strijd om de vierde positie, achter de Red Bull-couereurs en Hamilton, kwamen de twee roodgekleurde bolides met elkaar in aanraking. Zowel Charles Leclerc als Sebastian Vettel zag de Braziliaanse Grand Prix daardoor als een nachtkaars uit gaan.

Ferrari-teambaas Mattia Binotto zag het met lede ogen aan en is boos op zowel de ervaren Vettel, als de jonge Leclerc: "Iedereen bij Ferrari is zeer teleurgesteld", zo vertelt hij voor de camera van Sky Italia. "Beide coureurs hebben hier schuld aan. Ik ga absoluut niet slechts één van de twee de schuld geven, maar wat zeker is, is dat dit niet had mogen gebeuren."

"De coureurs zijn in het kampioenschap namelijk nog volop aan het strijden voor de derde plek. We zullen een duidelijk signaal af moeten geven aan onze coureurs dat dit niet kan. De consequenties zijn heel groot. Het incident was totaal onnodig, en ik heb ook tegen beide coureurs gezegd dat ze schuldig zijn aan de crash", aldus de aanzienlijk gepikeerde Ferrari-teambaas.

Fotoalbum

Verstappen Gasly brazilie

Rapportcijfers Formule 1-coureurs na GP van Brazilië

Wat een race beleefden we afgelopen zondag. Max Verstappen was ongenaakbaar en ging in Brazilië met de overwinning aan de haal. Achter hem stonden twee bijzonder opvallende namen op het podium: Pierre Gasly en Carlos Sainz. RacingNews365 deelde na afloop van de knotsgekke Braziliaanse Grand Prix rapportcijfers uit.

Bekijk het album

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2019 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Toekomst Max Schumacher: "Verstappen gaat Red Bull zeker verlaten na vertrek Newey"