Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ferrari: "Wij hebben het beter gedaan dan Mercedes en Red Bull"

Gisteren maakte het team van Ferrari de eerste meters met de nieuwe SF90 op het circuit van Barcelona. Voordat Sebastian Vettel voor het eerst de pitstraat uitreed, sprak de Corriere dello Sport met Ferrari-teambaas Mattia Binotto, die straffe taal bezigde.

"We hebben afgelopen week de wagens van Mercedes en Red Bull goed geanalyseerd. Het is duidelijk dat beide teams een aantal originele en interessante veranderingen hebben doorgevoerd aan hun bolides. Mijn complimenten daarvoor."

Sympathieke woorden van de Zwiterse Italiaan, die vervolgens een ferme speldenprik uitdeelde: "Ik kan na de analyse van de bolides zeggen dat zij hun werk goed hebben gedaan, maar dat wij ons werk nog beter hebben gedaan deze winter." Interessante woorden van de nieuwe Ferrari teambaas. Vanaf deze week zal het duidelijker worden of de Ferrari daadwerkelijk een stap voorwaarts heeft gezet. RacingNews365 houdt je vanuit Spanje op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen tijdens de testdagen! Met medewerking van Aaron Deckers.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi