Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
FIA

FIA en Red Bull slaan handen ineen met opmerkelijke deal

De FIA kwam op maandag met een aankondiging van een opmerkelijke deal. Ze slaan de handen ineen met een wel hele bekende kledingpartner, te weten AlphaTauri.

Ricciardo AlphaTauri
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De dames en heren van de FIA moeten er natuurlijk te allen tijde onberispelijk uitzien. Daarom heeft men de handen ineen geslagen met een kledingpartner die we allemaal kennen, namelijk AlphaTauri.

AlphaTauri was natuurlijk naamgever van Red Bulls tweede Formule 1-team, maar AlphaTauri was altijd al het eigen kledingmerk van Red Bull.

FIA-president Mohammed Ben Sulayem reageert verheugd op de overeenkomst: "De FIA is altijd al pionier geweest op het gebied van techniek en innovatie om de motorsport te verbeteren."

"Onze medewerkers werken onvermoeibaar achter de schermen om de veiligheid van de motorsportevenementen overal ter wereld te verbeteren."

"Dit partnership stelt ons in staat om comfort en stijl toe te voegen aan ons FIA-kledingassortiment. AlphaTauri's innovatieve aanpak en toewijding aan mode maken hen de perfecte partner."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden