Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
FIA

FIA kondigt haar allereerste CEO aan

De FIA heeft haar eerste CEO ooit aangekondigd. Natalie Robyn zal deze rol gaan vervullen bij het veiligheidsorgaan om het een boost te geven en het financieel te waarborgen.

In de nabije toekomst zal Natalie Robyn de CEO-functie bij de FIA gaan vervullen. Hiermee wordt zij de allereerste CEO van het veiligheidsorgaan ooit.

Robyn heeft meer dan 15 jaar ervaring in zowel de autobranche als in de financiële sector. Zo had ze een managing functie bij Volvo, Nissan en DaimlerChrysler

In haar nieuwe rol bij de FIA zal ze verantwoordelijk zijn voor de succesvolle functionering van het veiligheidsorgaan. Robyn zal ook commerciële groeiplannen ontwikkelen om de inkomstenstromen van de FIA te verhogen, zodat de financiële stabiliteit gewaarborgd kan worden.

President van de FIA, Mohammed Ben Sulayem laat weten: "De benoeming van Natalie Robyn als onze eerste CEO ooit is een transformatie voor onze Federatie. Haar ervaring en leiderschap zullen cruciaal zijn om onze financiën, bestuur en activiteiten te verbeteren. Ze heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van diversificatie en groei, evenals het ontwikkelen van leidinggevende kwaliteiten die voor de FIA en onze leden een uiterst waardevolle aanwinst zullen zijn."

Robyn voegde daaraan toe: "Ik ben vereerd dat ik de allereerste CEO van de FIA ben in zo'n belangrijk en geweldig moment voor de Federatie. Ik kijk uit naar de samenwerking met de leden, het leiderschapsteam en de president om hun visie van hervorming en groei te realiseren met de betrokkenheid van al het personeel.

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!

3 reacties

Viaplay
x
Live Perez behoudt overwinning in Singapore ondanks tijdstraf