Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Foto's: De prachtige details van Verstappens nieuwe Red Bull RB19

De fans moesten er lang op wachten maar op donderdag kwam Max Verstappen eindelijk in actie met de nieuwe RB19 van Red Bull. Het meesterstuk van Adrian Newey volgt de zeer succesvolle RB18 op.

Het seizoen 2022 was zeer succesvol voor Red Bull met liefst 17 overwinningen en het team nam beide wereldtitels mee naar Milton Keynes. Er stond geen maat op Max Verstappen, die 15 maal zegevierde en afgetekend wereldkampioen werd in de door Adrian Newey ontworpen RB18. De nieuwe RB19 is een evolutie van deze kampioensauto en dat is duidelijk terug te zien. Donderdag liet de RB19 zich voor het eerst in Bahrein zien en RacingNews365 legde de nieuwe auto vanuit alle hoeken vast. Aan de voorkant zien we een gewijzigde neus en voorvleugel.

Vloer en sidepods

De vloer van de RB19 is gewijzigd, zoals ook te lezen is in onze analyse van Paolo Filisetti, evenals de vorm van de sidepods. Beide gebieden waarin Red Bull vorig jaar uitblonk Het diffuserkanaal is wat verder doorgetrokken richting de vloer.

Aan de achterzijde zien we op prachtige wijze de in de groene flow viz gehulde beam wings en het shot van achter biedt een mooi inkijkje richting de diffuser en vloer van de nieuwe RB19. Een uitgebreide analyse waarbij we ingaan op alle details, inclusief uitleg van de werking van diverse onderdelen volgt later.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi