Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Ga met Shell mee naar de race in Zandvoort! - Adv.

Voor de racefans komt hét evenement van het jaar eraan! In het weekend van 23 tot en met 25 augustus racen de snelste bolides ter wereld wederom over het circuit in de Nederlandse duinen. Daar wil je vanzelfsprekend bij zijn en Shell biedt jou deze kans!

Leclerc FP1 Imola
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ga jij mee naar Zandvoort? 

Bij Shell maak je nu kans om het racespectakel in Zandvoort samen met een vriend(in) live mee te maken. Bij Shell ontvang je een kraskaart waarmee je kans maakt om met z’n tweeën erbij te zijn. Hoe meer kraskaarten, hoe vaker je mee kan doen. Iedereen maakt kans om mee te gaan!

Hoe maak je kans?

Kom langs bij een bemand Shell-station en tank minimaal 20 liter brandstof, laadt je auto voor minimaal 10 kwh, koop een lunchdeal of kies een wasprogramma én ontvang een kraskaart. Deze kaart bevat een unieke code die jou kans geeft om naar de race op Zandvoort te gaan.

Hoe meer kraskaarten je hebt, hoe vaker je mee kunt doen en hoe meer kans je dus maakt. Tank je Shell V-Power dan ontvang je twee kraskaarten per tankbeurt.

Race na ontvangst van jouw kraskaart naar de actiesite en vul jouw code in. De actie loopt tot en met 13 augustus 2024, 12:00 uur.

Maak ook kans op volop andere prijzen! Download de Shell App  koppel jouw Air Miles account en speel mee met de extra prijsvraag.

Wat kan je allemaal nog meer winnen?

Natuurlijk tickets voor de race zelf, maar er is dus nog veel meer te winnen! Als je de Shell App download maak je óók nog eens kans op een van de onderstaande prijzen. 

  • VIP experience voor 2 personen inclusief een Meet & Greet met Scuderia Ferrari coureurs;
  • Toegang voor 2 personen voor het raceweekend;
  • Ultimate race experience voor 4 personen op Zandvoort.  

Download de Shell App nu en check hoe je meedoet. Houd je kassabon en Air Miles kaartnummer bij de hand. Meedoen met Shell App actie kan t/m 4 augustus. Wie weet sta jij straks oog in oog met je favoriete coureurs!

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!
Viaplay
x
Max Marko neemt voorschot op F1-afscheid Verstappen